Odden Kirke

Her findes oplysninger om hvad der sker i Odden Kirke, og information om Odden Kirkes personale og menighedsråd.

Efter gudstjenesten søndag den 8.10.2017 blev der plantet 4 æbletræer på kirkegården, se omtale her.

Her kan den nyeste udgave af kirkebladet downloades.

Oddens sognepræst Kristian Massey Møller fortæller om Odden Kirkes historie i linket herunder.

Odden Kirkes Historie.

Kontakt og åbningstider

Præst: Kristian Massey Møller, Præstestræde 7, Overby, 4583 Sjællands Odde. Tlf. 59 32 62 96. Træffes bedst tirsdag - fredag formiddag. (Mandag fridag.) E-mail: krmm@km.dk

Kirken er vejkirke og åben mandag - lørdag 8-16.

Menighedsrådsmøder er offentlige og afholdes første tirsdag i måneden kl. 18.00 i Konfirmandstuen, Præstestræde 7.

Her kan du læse historien om Odden Kirke i bogen Danmarks Kirker.

På nedenstående link kan du læse søndagens tekster

Her kan du læse om Ods- og Skippinge provsti

Odden Kirke har mobilepay - du kan nu betale kollekt direkte fra din mobiltelefon - telefonnummeret er 23 23 92 02

Facebook Odden Kirke