Odden Kirke

Her findes oplysninger om hvad der sker i Odden Kirke, og information om Odden Kirkes personale og menighedsråd.

Til gudstjenesten 1. søndag i advent blev der udstillet julekrybber, der var lavet på julekrybbeværkstedet lørdag den 25. november, de kan ses på dette link.

Foreningerne på Odden har planer om at lave et Odbotræf den 9.6.2018 i forsamlingshuset, se program her.

Efter gudstjenesten søndag den 8.10.2017 blev der plantet 4 æbletræer på kirkegården, se omtale her.

Her kan den nyeste udgave af kirkebladet downloades.

Oddens sognepræst Kristian Massey Møller fortæller om Odden Kirkes historie i linket herunder.

Odden Kirkes Historie.

Kontakt og åbningstider

Præst: Kristian Massey Møller, Præstestræde 7, Overby, 4583 Sjællands Odde. Tlf. 59 32 62 96. Træffes bedst tirsdag - fredag formiddag. (Mandag fridag.) E-mail: krmm@km.dk

Kirken er vejkirke og åben mandag - lørdag 8-16.

Menighedsrådsmøder er offentlige og afholdes første tirsdag i måneden kl. 18.00 i Konfirmandstuen, Præstestræde 7.

Her kan du læse historien om Odden Kirke i bogen Danmarks Kirker.

På nedenstående link kan du læse søndagens tekster

Her kan du læse om Ods- og Skippinge provsti

Odden Kirke har mobilepay - du kan nu betale kollekt direkte fra din mobiltelefon - telefonnummeret er 23 23 92 02

Facebook Odden Kirke