Sogneudflugt til Røsnæs fyr og den femtårnede kirke i Kalundborg
Onsdag d. 14. august.

Årets udflugt for Højby og Odden sogne finder sted onsdag d. 14. august. Programmet er følgende:
Kl. 8.15 Afgang fra Odden brugs, kl. 8.45 afgang fra Højby præstegård.
Vi kører til Kalundborg, hvor vi skal se den femtårnede kirke, som ikke har sin lige i Danmark. Vi spiser vores medbragte madpakker i sognehuset. Derefter skal vi på guidet tur Ræsnæs rundt: Vi skal se Nyby havn med dens Maritime Aktivitetscenter og til Røsnæs Fyr og høre historien om det. Der vil være kaffe og kage på fyrets café.
Deltagerpris 225 kr.
Tilmelding sker til Peter Nielsen, tlf. 2578 7183, mail: pnodden@pc.dk mellem 1.-31. juli.
Husk madpakken!

Kirketimen – Nordens Apostel
Onsdag d. 24. april, kl. 19.00.
Kirketimen i Kirken. Om munken Ansgar, kaldet Nordens Apostel, der medvirkede til kristningen af Danmark.

KOM-koret i Odden Kirke

Søndag d. 12. maj kl. 15.00
har Odden Kirke den glæde at præsentere KOM-koret, hvis korleder Vibeke Bjergaard Aggeboe er kendt i Odsherred
som organist, pianist, solist og teaterdynamo..

Forårsgudstjeneste

Onsdag d. 22. maj kl. 19.00.
Forårsgudstjeneste med bl.a. dejlige forårssange.

AK-koncert i Odden Kirke

Fredag d. 7. juni kl. 19.30.
Dørene åbnes kl. 18.30, entre 75 kr. Koncert i Odden Kirke med AK & All That Jazz. Sangerinden Anne Kristines vokal
er farvet af kærligheden til de “store amerikaner”, Ella Fitzgerald, Diana Krall, Nathalie Cole, Anita O`Day m.fl. Med en nærværende og varm udstråling skaber AK en yderst intim stemning, med garant for en fed musik oplevelse. Repertoiret bærer præg af New Orleans Gumbo - Hot & Sweet - musik med intensitet og spilleglæde, swing, latin og ballader. AK & and all that Jazz har spillet på bl.a Copenhagen jazz festival, Århus jazzfestival og Højby og Lumsås kirker m.fl.

Havnegudstjeneste

Mandag d. 10. juni kl. 10.00.
2. pinsedag. Havnegudstjenste på Odden Havn. På sjette år afholdes havnegudstjenesste. Er vejret tovligt rykker vi ind i Odden Kirke og starter kl. 11.00. Efterfølgende kaffetraktement.

Oddens historie og sommersang

Onsdag d. 10. juli kl. 19.00.
Oddens historie og sommersang.

Per Stig Møller om Kaj Munk

Fredag d. 2. august kl. ????.
I skrivende stund arbejdes der på et Geoparkarrangerement, hvor tidligere Udenrigsminister Per Stig Møller fortæller om
Kaj Munk, garneret med Kaj Munk sange, sunget af Bodil Ashkenazy.
Entre 75 kr. Annonceres senere.