Sogneudflugt til Røsnæs fyr og den femtårnede kirke i Kalundborg
Onsdag d. 14. august.

Årets udflugt for Højby og Odden sogne finder sted onsdag d. 14. august. Programmet er følgende:
Kl. 8.15 Afgang fra Odden brugs, kl. 8.45 afgang fra Højby præstegård.
Vi kører til Kalundborg, hvor vi skal se den femtårnede kirke, som ikke har sin lige i Danmark. Vi spiser vores medbragte madpakker i sognehuset. Derefter skal vi på guidet tur Ræsnæs rundt: Vi skal se Nyby havn med dens Maritime Aktivitetscenter og til Røsnæs Fyr og høre historien om det. Der vil være kaffe og kage på fyrets café.
Deltagerpris 225 kr.
Tilmelding sker til Peter Nielsen, tlf. 2578 7183, mail: pnodden@pc.dk mellem 1.-31. juli.
Husk madpakken!

Per Stig Møller om Kaj Munk

Fredag d. 2. august kl. 19.30
Tidligere Udenrigsminister Per Stig Møller fortæller om Kaj Munk, garneret med Kaj Munk sange,
sunget af Bodil Ashkenazy.
Entre 75 kr.

Fredagscafeen i forsamlingshuset
Fredag 30.8, kl. 17.00. To retter mad og foredrag om Emma Gads takt og tone – med humør og livsglæde.
I 1918 udstak Emma Gad retningslinjer for god opførsel. Takt og Tone! Venligt og bestemt! Med stor humor! Sognepræst og foredragsholder Torben Brink, kendt for sin rammende humor og personskildring, fortæller levende, lunt og kærligt om den gamle dame.
Pris: 125 kr. Tilmelding: Inga Overgaard (i.o@overgaard.mail. dk, 59326078) eller Bruno Lund (23423499). Arrangør: Odden Kirke og Odden Forsamlingshus.

Højskoletimen i aktivitetshuset
Onsdag 18.9, kl. 19.00. De byggede det Odden, vi kender – Fra slutningen af 1800-tallet til i dag.
Om den folkelige bevægelse på Odden, som Aktivitetshuset er rundet af. Ved Oddens sognepræst.

Provstimøde
Om spedalskhedsmissionens arbejde.
Torsdag 26.9, kl. 19.30.
Konfirmandstuen i Odden Præstegård.

Kirkemusikfestival i Odden Kirke
Søndag 20.10, kl. 10.30. 18. s.e.t., evangelieteksten om Jesu konfrontation med de lovkyndige.
En almindelig dansk gudstjeneste, med indslag af engelske salmer og inspiration fra den engelske gudstjenestetradition.

Fællesforedrag i Lumsås
22.10.2019, kl. 19. - USA under forandring
Siden USA blev grundlagt har amerikanerne lagt afstand til Europa. Med Donald Trump i Det Hvide Hus ændrer det politiske, religiøse og kulturelle sig nu. Er det godt eller skidt? Foredragsholder Michael Bach Henriksen, Kristelig Dagblads kulturredaktør, lægger op til debat. Der serveres kaffe og brød.

Stillebøn - Odden Kirke
Torsdag 7.11. kl. 19.00, sognepræst og korshærspræst Gunder Gundersen fortæller om stille bøn/kontemplativ bøn, som har rødder tilbage til ørkenfædrene, Paulus og Jesus selv – om traditionen og tre former for bøn: Centrerende Bøn, Kristen meditation og Jesusbønnen. Formerne afprøves i praksis.

Aftensmad og Højskoleaften
Modet , helten og fort ællingen om søhelten Peter Willemoes.
Torsdag 14. 11, kl. 17.30-21.00, Odden Forsamlingshus.
Den gode fortælling giver mod på livet, ja, historien er rig på hverdagsmod og heltemod. Fortælleren Erik Lyng og Oddens
sognepræst Kristian Massey Møller vil fortælle om modet og helten og om søhelten Willemoes, som døde i søslaget ved Sjællands Odde. Der rundes af med en halv times højskolesang.
Spisning: 17.30. Pris: 100 kr. for to retter mad og kaffe og foredrag.
Tilmelding: Inga Overgaard (i.o@overgaard.mail.dk, 59326078) eller Bruno Lund (23423499).
Fri kørsel til og fra døren: Kontakt Oddens sognepræst, 59326296/krmm@km.dk.
Arrangør: Odden Kirke og Odden Forsamlingshus.