Oddencafeen i Forsamlingshuset
20 kr. for kaffe og brød

Søslaget ved Sjælland Odde

5.10., kl. 10.00. Danmarkshistorie – Enevælde, Dybbøl og demokrati. Ved Oddens sognepræst.
2.11., kl. 10.00. Danmarkshistorie – Besættelse og velfærdsstat. Ved Oddens sognepræst.

Kirkemusikfestival - Brorsongudstjeneste
Søndag 16.10., kl. 10.30.

Den årlige kirkemusikfestival i Odsherred Provst markeres i Lumsås Kirke med en gudstjeneste, som er inspireret af den pietistiske salmedigter og biskop, Hans Adolph Brorsons salmer og forkyndelse.

Dansk Sang - Fællessang og spisning
Torsdag 27.10., kl. 17.00-21.00.

Med spisning, hygge, fællessang og fortælling. Ved Oddens kirkesanger, organist og sognepræst.
Pris: 125 kr. Tilmelding senest 22.10: Inga Overgaard i.o@overgaard.mail.dk, 59 32 60 78 eller Bruno Lund 23 42 349 9.

Fælles foredrag om Hans Egedes kristning af Grønland

Ved Lumsås - Odden - Højby sogne
Onsdag 9.11., kl. 19.00 i Lumsås Sognegård.

Ved foredragsholder Dr.phil. i historie, Thorkild Kjærgaard. I 1721 gik den nordnorske præst Hans Egede med sin familie i land i Grønland for at udbrede kristendommen. Foredraget giver et indgående portræt af den utrættelige ildsjæl og folkeoplyser, der blev ophavsmand til den måske mest succesfulde protestantiske mission nogensinde. Der fortælles om
det nye Grønland, han skabte, og som siden på godt og ondt har været en del af Danmarks historie.

Julekrybbeværksted

Lørdag, 26.11., kl. 10-15.
På Odden skole, billedkunstlokalet.

Lav din egen julekrybbe sammen med dine børn eller børnebørn. Vi har papir, farver og pensler, stjerner og lys, Jesusbørn, dyr, hø, men du kan også medbringe egne materialer. Ingen tilmelding, spørgsmål rettes til Tove og Hans: 40 33 14 61.