Julens sange og salmer
Tirsdag 10.12., kl. 19. Vi synger og hører også Odden Kirkes Kor, som er under ledelse af vores organist,
Flemming Dreisig.

Juleafslutning Odden Skole
Fredag 20.12., kl. 8.30. Som vanligt holder Odden Skole juleafslutning i Odden Kirke. Alle er velkomne.

Julens toner i Odden Kirke
Fredag, lørdag og mandag i ugen op til jul, hver dag kl. 16.30. Odden Kirkes organist sætter sig til tangenterne og spiller julen ind. Det sker over tre dage med en lille matiné i kirken. Det er tanken, at give mulighed for at stå af juletravlheden for en stund, sætte sig i kirkerummets dæmpede belysning og høre stemningsfulde juletoner. De tre matinéer, af en halv times varighed, afrundes med en fælles salme i højtidens tegn. Alle er velkomne.

Aftengudstjeneste
Onsdag 22.1., kl. 19. Salmer, læsninger og reflektion over, hvad nærhed kan være.

Kirketimen
Onsdag 19.2., kl. 19. I Odden Kirke. Kristningen af Odden. Oddens sognepræst gisner og fortæller.

Kirkehøjskolen i provstiet
29.2., kl. 11-13.30. I Odden Præstegårds Konfirmandstue: Hvad
sker, der når vi dør?
Ved den i vide kredse kendte Johannes Værge, som i mange år var sognepræst ved Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke. Værge har også været teologisk medarbejder på Weekendavisen, medarbejder ved den nytestamentlige del af den autoriserede bibeloversættelse 1992 og forfatter til ny række morgen- og aftenbønner i Den Danske Salmebog 2003. Har udgivet flere bøger, sidst ”Efter døden”, som er en vigtig bog om udviklingen i de kristne tanker om døden og opstandelse, i den forbindelse ønsker Værge også at berøre reinkarnationstanken – så den i forhold til kristendom forklares og afgrænses. Der serveres en let anretning til frokost, hvorefter der er samtale og spørgsmål.

Oddendagen 2020
Lørdag 7.3., kl. 9.30-16.15. Forsamlingshuset.
09.30. Kaffe
10.00. Nyt fra foreninger. Præsten fortæller om vores folkekære Ghita Nørby.
10.45. Højskolesang og Oddens Pris.
11.30. Frokost
13.10. Minibanko med frie plader og gode præmier.
14.15. Kaffe, og så et glimt i øjet - foredraget ”Servicetjek på dit liv”.
14.15. Ved sognepræst, foredragsholder og filosof, Michael Brautsch. Kendt fra DRprogrammet ”Gift ved første
14.15. blik” og radioprogrammet ”Public Service”.
16.15: Afslutning.
Deltagerpris: 100 kr. for forplejning og banko, excl. drikkevarer.
Tilmelding: Kl. 9-12 til Inga Overgaard (i.o@overgaard.mail.dk, 59 32 60 78) eller Bruno Lund (23 42 34 99).
Odden Kirke og de samlede foreninger i Sjællands Odde.

Willemoes mindegudstjeneste
Søndag d. 22.3., kl. 10. Som traditionen byder afholdes mindegudstjeneste for Peter Willemoes og alle som faldt i ”Søslaget ved Sjællands Odde”. Søværnets Tamburkorps synger bl.a. ”Kongernes Konge”.

Højskoletimen - hjem og opbrud
Onsdag 25.3,, kl. 19 i Odden Kirke. Hjem og opbrud.
Hvordan opfatter vi hjemmet og traditionen i vor tid, hvor vi lever med hastige forandringer, både tekonlogisk og åndeligt? Ved Oddens sognepræst, Kristian Massey Møller.