Sommerkoncert
Lørdag 28.7, kl. 15.
Sommerkoncert med Førslev Spillemændene fra Midtsjælland.
En flok på 9 medlemmer, der har spillet i 23 år. En flok glade amatører med 4 sangere, trommer, guitar, bas, mundharmonika og harmonikaer, der spiller lidt af hvert fra folkemusik til Morten Korch filmmelodier. Førslev spillemændene spiller på ældrecentre, til kroballer, gadefester, park- og slotsunderholdning samt i kirker.

Sogneudflugt - til Sorø

Tirsdag 21.8, kl. 8.30-17. Sogneudflugt til Sorø.
Opsamling Odden Brugs kl. 8.15, og Højby Præstegård kl. 8.40. Rundvisning på Sorø Akademi, besøg i
Klosterkirken (hvis der ingen handlinger er), sejltur med Lille Claus på Sorø sø med madpakkespisning, siden kaffe og kage på Støvlet Katrines Hus.
Pris 225 kr. Tilmelding 9.7 til 5.8: kirstenrasmine@hotmail.com/28436416.

Altertavlen i Grevinge Kirke

Grevinge Alterfresko

Torsdag 13.9. kl. 16 i Grevinge Kirke.
Om Niels Larsen Stevns' flotte alterfresco. Tilmelding til Oddens Sognepræst, senest 7.9 på krmm@km.dk/59326296. Koordineret samkørsel fra Odden Kirke kl. 15.30.

Fredagscafeen i forsamlingshuset: Forstå din nabo

Grethe Lindbjerg
Fredag 28.9. Med spisning kl. 17.
Pris 100 kr. Tilmelding fra 1.9 til Bruno Lund (23423499) eller Inga Overgaard (59326078 /i.o@overgaard.mail.dk).
Derefter et anbefalet foredrag: ”Forstå din nabo” med coach og foredragsholder Grethe Lindbjerg. En vedkommende
og spændende time om mennesker, og om hvordan vi omgås hinanden. I et nyt forfriskende lys, hvor vi bliver klogere på hinanden.

Kirkemusikfestival med Politikoret

Politikoret
Tirsdag 16.10, kl. 19.30 i Odden Kirke.
Københavns Politi Sangkor er et flerstemmigt mandskor. Bestående af 25-30 sangere, fordelt på 4 stemmegrupper. Repertoiremæssigt spænder koret vidt fra danske sange og salmer over klassiske korværker til barbershop og musicals. Koret optræder ved såvel kirkelige som verdslige koncerter, enten a capella eller i samarbejde med pianist eller okalsolist.
Koret har fremført koncerter i Norden, Tyskland, England, Litauen og Rusland.

Højskoletimen i Præstegården

Sandemose

Torsdag 25.10. kl. 19.30 i Præstegården.
Om Janteloven og dens forfatter, Aksel Sandemose. Ved Oddens Sognepræst.

Sang fra salmebogen og den nye kirkesangbog

Torsdag 15.11, kl. 19.30 i Odden Kirke.
Timon Müller spiller. Også ønsker fra deltagerne.

Feltgudstjenesten

Torsdag 29.11, kl. 19.30
i Odden Kirke. Fremvisning af privat optagelse fra feltgudstjeneste i Helmand i 2008, Afghanistan. Derefter kaffe og oplæg om feltgudstjenesten.