Du er her:   Hjem > Kirkelige handlinger
Page

Kirkelige handlinger

Dåb

Dåben ligger normalt i højmessen om søndagen. Alle, som bor i Odden Sogn, kan få sit barn døbt i Odden Kirke. Er man udensogns bør man lade sit barn døbe i det sogn, man er hjemmeboende i, men har man en særlig tilknytning til Odden sogn og Odden Kirke, kan man efter en samtale herom få sit barn døbt på udvalgte datoer. Voksendåb foretages også i Odden kirke efter dåbsoplæring. Der ringes i god tid til sognepræsten for at bestille tid til dåb og tid til dåbssamtale.

Kontakt Oddens sognepræst Kristian Massey Møller, Præstestræde 7, Overby, 4583 Sj. Odde– tlf. 59 32 62 96. E-mail: krmm@km.dk

Konfirmation
Alle, som bor i Odden Sogn, eller som har tilknytning hertil, og som er døbt og følger et konfirmandhold, kan blive konfirmeret.
Se datoer under fanen konfirmander på forsiden.

Vielse/Velsignelse
Alle, der bor i Odden sogn, eller som har tilknytning hertil, kan blive viet i kirken. Udefra kommende brudepar kan efter samtale og begrundet ønske, og hvis det er praktisk muligt, mod betaling få en vielse/velsignelse. Kirkepyntning aftales med graveren. Der tages kontakt til sognepræsten for at reservere tid til vielse og samtale. Tidligst 4 måneder før vielsen laves en prøvelsesattest på kommunekontoret i parrets bopælskommune. Husk prøvelsesattest og dåbsattest/skilsmissepapirer til samtalen.

Begravelse/Bisættelse
Beboere i odden sogn og medlemmer af folkekirken betaler 0,- kroner for erhvervelse af gravsted på Odden kirkegård.
Da vi ønsker at se kirkegården velholdt, kan man i stedet for selv at renholde sit gravsted få kirkegårdens medarbejdere til at renholde et gravsted, lægge gran på til jul og evt. plante sommerblomster.

For nærmere oplysninger ring venligst til graver Mette Hamilton Jee 23 23 92 02
« forrige top næste »