Sognepræst

Kristian Massey Møller

Oddens sognepræst Kristian Massey Møller er vestjyde, født 1960 i Ribe. Gift 2005 med Christine, som er cand. mag i sprog og retorik og uddannelsesvejleder. Tilsammen har de børnene, Anna, Felicia og Agnes.
Har I mange år været højskolelærer, og var i 2008 og 2011 i Afghanistan som feltpræst. Skrev herfra Stille bøn i Helmand, som blev anmeldt for sin Hemingwayske indlevelse og iagttagelse.
Også forfatter med anmeldelsen: "Medrivende og engageret fortæller Kristian Massey Møller om det hjertegribende tema, hvor vi som mennesker i grunden hører hjemme."
Ønsker med tro, håb og kærlighed at gribe om menighedslivet og sognelivet ud fra, at alle i både menighedens fælleskab og i sognefællesskabet skal kunne blive sig selv sammen med hinanden.
I det skal alle i sognet vide, at døren altid står åben i Præstegården på Præstestræde 7 a.